ABOUT CONSCIOUS LIVING
AND THE WHY BEHIND THE HOW

Blogs over zelfzorg & bewegin

Al zolang bezig om te voldoen aan een beeld dat je maar nooit lijkt te bereiken? Misschien is het tijd om dat beeld los te laten en jezelf te omarmen zoals je bent. Bijvoorbeeld tijdens een stevige wandeling, een rustige ademsessie of een stoere workout om je lijf juist wakker te prikkelen.
Je hart
MISStainable

De 10e

(Even eerlijk. Wie van jullie dacht bij het lezen van de titel: de 10e kan die vallen? Insert hierbij ook vooral zo’n semi opgewekte stem waardoor je denkt dat het echt gaat gebeuren deze keer.)

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Prikkels

We pasten een paar dagen op het huis van mijn zus en zwager. Ze wonen in een dorp met nog geen 7000 inwoners en op mijn ochtendwandeling kom ik er welgeteld drie tegen. Allemaal zeggen ze ‘goedemorgen’ als we elkaar passeren.

Lees verder »
Je hoofd
MISStainable

Ode op sokken

Een ode op dingen waar het leven te kort voor is. Geschreven vanuit minimalistisch oogpunt met oog voor maximaal genieten.

Lees verder »
Je handen
MISStainable

Losse theeleut

Ik zal het maar bekennen: ik ben een losse theeleut. Ja, dat betekent dat ik thee zet van losse theeblaadjes en niet van reststuifsel zakjes. Maar daarmee bedoel ik in eerste instantie iets anders.

Lees verder »