ABOUT CONSCIOUS LIVING
AND THE WHY BEHIND THE HOW

Blogs over tijd & aandacht

Er zijn maar twee dingen gelimiteerd tot onze beschikking: je tijd en je aandacht. Wat is belangrijk voor jou? Maak daar ruimte voor.
Je huis
MISStainable

Spaarzegels

Handdoeken, pannen, Wuppies, moestuintjes, bewaarbakjes, boodschappenpakketten, korting voor de Efteling: een geoefende lezer kan hieruit halen in welke drie winkels ik het meeste kom.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Vakantie Miniblog 2

Ik ben op vakantie en neem mee…

Miniblog over de dingen die we meenemen op vakantie. Onze postzegelcaravan is niet groot, dus wat ik meeneem moet zijn gewicht in goud waard zijn.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Piekertijd

In huize SIStainable wonen sinds kort geen biologische kinderen meer. Het grut wordt groter hè, gaat studeren of werken, al dan niet in een andere stad en vindt zo z’n eigen weg. Gelukkig hebben we hier nog een setje pleegkinderen en ook wat gehuurd spul rondlopen. En met gehuurd spul bedoel ik dan mensen die hier een kamer bewonen.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Postbode Siemen

Altijd als ik start met het dialect van de serie Zaai (insert) praat ik gevoeglijk een half uur door met de slepende ‘el’ van postbode Siemen. En het kost me daarna geheid moeite om weer gezellig te Algemeen Beschaafd Nederlands’en.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Klim Op

In het mooie Dordrecht, waar ik mijn hele leven al woon, worden regelmatig nieuwe huizen neergeplempt. Zo ook op de plek van de oude HBS, dat al enkele jaren leeg stond.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

One page a day…

Jullie kennen vast de uitdrukking ‘An apple a day keeps the docter away’. Een mooie quote om mee te nemen in het kader van je dagelijkse gezondheid. Wat we vaak over het hoofd zien, is waar we onze binnenkant mee voeden.

Lees verder »