ABOUT CONSCIOUS LIVING
AND THE WHY BEHIND THE HOW

Imperfectionista

De wereld heeft niet één perfecte zero waste minimalist nodig, maar juist een heleboel mensen die gewoon hun best doen om er iets moois van te maken.
Je hart
MISStainable

Hallo Hersens

Deze postte ik laatst op de socials: “ik durf wel te zeggen dat ik een harde werker ben, maar op deze relatief vrije ochtend ben ik niet vooruit te branden. En toch zit daar een soort onrust onder dat ervoor zorgt dat ontspannen bankhangen ook niet lukt. Herkenbaar?”

Lees verder »
Je handen
MISStainable

Capsule Wardrobe – Herfst, deel 3

De bladeren vallen en de koelere dagen zijn officieel afgetrapt door storm Ciarán. Het is mijn gewoonte om in de herfstvakantie van capsule te wisselen en daarom ben ik lekker aan het shoppen gegaan in mijn eigen kast. Deze keer deel 3: de garderobe-hack.

Lees verder »
Je handen
MISStainable

Capsule Wardrobe – Herfst, deel 2

De bladeren vallen en de koelere dagen zijn officieel afgetrapt door storm Ciarán. Het is mijn gewoonte om in de herfstvakantie van capsule te wisselen en daarom ben ik lekker aan het shoppen gegaan in mijn eigen kast. Deze keer deel 2.

Lees verder »
Je handen
MISStainable

Capsule Wardrobe – Herfst, deel 1

De bladeren vallen en de koelere dagen zijn officieel afgetrapt door storm Ciarán. Het is mijn gewoonte om in de herfstvakantie van capsule te wisselen en daarom ben ik lekker aan het shoppen gegaan in mijn eigen kast.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Vakantie miniblog 4

Ik ben op vakantie en neem mee…

Miniblog over de dingen die we meenemen op vakantie. Onze postzegelcaravan is niet groot, dus wat ik meeneem moet zijn gewicht in goud waard zijn.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Serotonine

Ook ik heb periodes waarbij ik de neiging krijg om dingen naar binnen te harken. Het is dan verleidelijk om online te gaan scrollen op mijnheer Bol, Vinted af te grazen op potentiële items voor in de kledingkast en ik heb mezelf er ook wel eens op betrapt dat ik ‘vooruit ging denken’ aan kleinkinderen als ik op een inspiratievolle insta-pagina van dat tijdloze kinderspeelgoed langs zie komen.

Lees verder »