ABOUT CONSCIOUS LIVING
AND THE WHY BEHIND THE HOW

Blogs over je gezin

Des te meer mensen in huis, des te meer meningen over de manier waarop men om wil gaan met spullen. Hoe ga je met respect voor elkaar in gesprek over wat je belangrijk vindt?
Je huis
MISStainable

Simpel

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als de dagen beginnen te lengen heb ik onbedwingbare neigingen om me terug te trekken naar een afgelegen plek. Ergens waar je met blote voeten in het gras kan lopen, op een eenpittertje je koffie moet zetten en waar de tijd traag tikt.

Lees verder »
Je huis
MISStainable

Verbouwingsplannen

Huize SIStainable is hier en daar aan renovatie toe. En dat is niet alleen omdat we in een al wat ouder huis resideren (bouwjaar 1929/1931) en het dak wat overeenkomsten met een vergiet begint te krijgen.

Lees verder »
Je huis
MISStainable

Brainwave

In huize SIStainable wordt er gepoetst met Den Electrischen Tandenborstel. Iedereen heeft zo’n ding en met uitzondering van de logeerpartijen (waarop meestal een analoge borstel mee gaat) wordt deze dagelijks gebruikt.

Lees verder »
Je huis
MISStainable

Bentobox

Sinds kort mag ik op een basisschool tweemaal in de week voor alle leerlingen een lunch verzorgen. Zo leuk om te doen en een echte zoektocht tussen wat de leerlingen kennen en wat ik ze graag wil voorzetten.

Lees verder »
Je huis
MISStainable

De krant

Mijn ouders waren laatst even op de koffie (met havermelk). Het gesprek liep zoals gebruikelijk zeer associatief en schoot langs allerlei uiteenlopende onderwerpen.

Lees verder »