ABOUT CONSCIOUS LIVING
AND THE WHY BEHIND THE HOW

Blogs over bewustwording

Neem de tijd om stil te staan. Bevraag jezelf.
Je huis
MISStainable

Spaarzegels

Handdoeken, pannen, Wuppies, moestuintjes, bewaarbakjes, boodschappenpakketten, korting voor de Efteling: een geoefende lezer kan hieruit halen in welke drie winkels ik het meeste kom.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Star Trek

Trigger warning: als je geen geek bent, sla dan deze blog over. Maar heus. Je hebt er niks aan. Niet te volgen en absoluut in de categorie ‘whatsmetdezemeid’.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Mosterd na de Bulk

Ok toegegeven, een blog over ‘bulk’ nadat er net een serie over bulkverwerking online staat, is wellicht een beetje verkeerd getimed. Toch denk ik dat het een goede aanvulling is, dus lees vooral even door.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Vakantie miniblog 6

Ik ben op vakantie en neem mee…

Miniblog over de dingen die we meenemen op vakantie. Onze postzegelcaravan is niet groot, dus wat ik meeneem moet zijn gewicht goud in waard zijn.

Lees verder »
Je huis
MISStainable

#cleanoutyourfreezerday

Idealiter maak je je vriezer eens in de twee à drie maanden schoon. Dat is een ideale dag om ook je voorraad te bekijken, een goede inkooplijst te maken en wellicht ook een weekmenu op te stellen met ingrediënten die binnenkort op moeten.

Lees verder »
Je huis
MISStainable

Stokbrood met Kruidenboter

Ze zijn echt mijn lievelings hoor, die twee pleegdochters die al geruime tijd over de vloer zwerven hier. We leren veel van ze, en zij hopelijk ook iets van mij.

Lees verder »