ABOUT CONSCIOUS LIVING
AND THE WHY BEHIND THE HOW

Blogs over bewustwording

Neem de tijd om stil te staan. Bevraag jezelf.
Je hart
MISStainable

Dry January

Een maand geen alcohol. Een max op je schermtijd zetten. Minder vlees, meer groente. Eindelijk tijd inruimen om driemaal per week te gaan bloggen. Vanaf nu wél actief gebruik maken van je sportschoolabonnement. Abonnement in één keer goed schrijven, omdat je vanaf nu wel onthoudt hoe al die regeltjes zitten.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Wie hard werkt…

In onze hoek van het land is het herfstvakantie. En hoewel ik normaliter doorwerk in de vakantie, doe ik dat nu niet. Het waren drukke weken en ik moet ook leren om even tot rust te komen. Mijn motto dit (school)jaar: wie hard werkt, moet hard rusten.

Lees verder »
Je huis
MISStainable

Spaarzegels

Handdoeken, pannen, Wuppies, moestuintjes, bewaarbakjes, boodschappenpakketten, korting voor de Efteling: een geoefende lezer kan hieruit halen in welke drie winkels ik het meeste kom.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Star Trek

Trigger warning: als je geen geek bent, sla dan deze blog over. Maar heus. Je hebt er niks aan. Niet te volgen en absoluut in de categorie ‘whatsmetdezemeid’.

Lees verder »
Je hart
MISStainable

Mosterd na de Bulk

Ok toegegeven, een blog over ‘bulk’ nadat er net een serie over bulkverwerking online staat, is wellicht een beetje verkeerd getimed. Toch denk ik dat het een goede aanvulling is, dus lees vooral even door.

Lees verder »