Home sweet home

Het lijkt zo’n simpele uitspraak he? Je huis is om in te leven, niet om spullen in op te bergen.

En laten we eerlijk zijn: je huis ís ook een beetje om spullen in op te bergen. Je hebt nu eenmaal koffiekopjes nodig, ook als je op dat moment niet aan het drinken bent. En de stofzuiger is echt niet 24/7 aan het stofzuigen – je zult deze tussentijds echt ergens moeten opbergen.

Dat gezegd hebbend, er zit wel een grens aan alles wat je in je huis kunt proppen. En een (ruim) stuk voor die prop-grens ligt een gezonde grens. Idealiter heb je in je huis namelijk vooral de ruimte om zélf te kunnen leven. De spullen die daarbij komen kijken moeten toevoegen aan je comfort. Niet andersom: dat jij om je spullen heen moet laveren omdat ze je ruimte opslokken.

Er staan op deze site aardig wat blogs over dit onderwerp. Scroll je even verder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

gezin
MISStainable

Brainwave

In huize SIStainable wordt er gepoetst met Den Electrischen Tandenborstel. Iedereen heeft zo’n ding en met uitzondering van de logeerpartijen (waarop meestal een analoge borstel mee gaat) wordt deze dagelijks gebruikt.

systemen
MISStainable

Ruk naar links

Ok toegegeven, dit is niet mijn meest serieuze stukje ever. En ondanks datgene wat de titel impliceert, gaat het ook niet over politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *