Home sweet home

Het lijkt zo’n simpele uitspraak he? Je huis is om in te leven, niet om spullen in op te bergen.

En laten we eerlijk zijn: je huis ís ook een beetje om spullen in op te bergen. Je hebt nu eenmaal koffiekopjes nodig, ook als je op dat moment niet aan het drinken bent. En de stofzuiger is echt niet 24/7 aan het stofzuigen – je zult deze tussentijds echt ergens moeten opbergen.

Dat gezegd hebbend, er zit wel een grens aan alles wat je in je huis kunt proppen. En een (ruim) stuk voor die prop-grens ligt een gezonde grens. Idealiter heb je in je huis namelijk vooral de ruimte om zélf te kunnen leven. De spullen die daarbij komen kijken moeten toevoegen aan je comfort. Niet andersom: dat jij om je spullen heen moet laveren omdat ze je ruimte opslokken.

Er staan op deze site aardig wat blogs over dit onderwerp. Scroll je even verder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

bewustwording
MISStainable

Knisperende Stilte

De winter. Mij kun je bijna niet blijer maken – behalve wellicht met een donderende onweersbui in hartje herfst. Maar de winter is close second.

bewustwording
MISStainable

Simpel

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als de dagen beginnen te lengen heb ik onbedwingbare neigingen om me terug te trekken naar een afgelegen plek. Ergens waar je met blote voeten in het gras kan lopen, op een eenpittertje je koffie moet zetten en waar de tijd traag tikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *