Home sweet home

Het lijkt zo’n simpele uitspraak he? Je huis is om in te leven, niet om spullen in op te bergen.

En laten we eerlijk zijn: je huis ís ook een beetje om spullen in op te bergen. Je hebt nu eenmaal koffiekopjes nodig, ook als je op dat moment niet aan het drinken bent. En de stofzuiger is echt niet 24/7 aan het stofzuigen – je zult deze tussentijds echt ergens moeten opbergen.

Dat gezegd hebbend, er zit wel een grens aan alles wat je in je huis kunt proppen. En een (ruim) stuk voor die prop-grens ligt een gezonde grens. Idealiter heb je in je huis namelijk vooral de ruimte om zélf te kunnen leven. De spullen die daarbij komen kijken moeten toevoegen aan je comfort. Niet andersom: dat jij om je spullen heen moet laveren omdat ze je ruimte opslokken.

Er staan op deze site aardig wat blogs over dit onderwerp. Scroll je even verder?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
informatie
MISStainable

So there goes that bubble

Huize SIStainable reduceert al jaren het huishoudelijk afval. Huize SIStainable eet voornamelijk plantaardig. Huize SIStainable gaat niet ver op vakantie, gebruikt slechts een kleine auto en deelt het huis met meerdere mensen van buitenaf. Daarom is mevrouw MISStainable tamelijk tevreden met de behaalde resultaten.

bewustwording
Maaike

Cursor

Zoals alles in het leven heeft ook mijn schrijverij een ritme. In de herfst ben ik helemaal in balans, in de winter ben ik aan het contempleren. En als de dagen beginnen te lengen beginnen de onderwerpen, woorden, beelden op te borrelen en schrijf ik me het ongans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *