Mei PlasticVrij Challenge

Dit is een heuse challenge. Een challenge voor alle mensen die moe zijn van al het gesjouw met volle vuilniszakken. Voor mensen die zich een tikje schamen als de PMB-zak alweer uitscheurt als ze naar de container lopen. Voor mensen die moe zijn van alle kapot gepikte vuilniszakken die treurig in de wind hangen te wachten totdat ze opgehaald worden door de vuilniswagen.

Want je kunt zelf wat doen tegen je afvalstroom. En dat hoeft helemaal niet hemeltergend radicaal te zijn en daarmee bijkans onhaalbaar.

De komende 26 dagen neem ik je mee met tips en tops. Om kleine stappen te zetten op de afvalstroomladder. En dan bedoel ik stappen naar beneden qua afval, en stappen naar boven qua kennis.

Ik zou het heel cool vinden als je meedoet. Geef me een volg en tag vriend, vijand en familie om ze uit te dagen om mee te doen. Spread the word dat MeiPlasticVrij alive and kicking is en dat jij de uitdaging aan gaat!

Gebruik de hashtag #meiplasticvrij en #doemeemethetplasticABC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

gezin
MISStainable

Brainwave

In huize SIStainable wordt er gepoetst met Den Electrischen Tandenborstel. Iedereen heeft zo’n ding en met uitzondering van de logeerpartijen (waarop meestal een analoge borstel mee gaat) wordt deze dagelijks gebruikt.

systemen
MISStainable

Ruk naar links

Ok toegegeven, dit is niet mijn meest serieuze stukje ever. En ondanks datgene wat de titel impliceert, gaat het ook niet over politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *