huis.HOOFD.hart.handen

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, zijn de blogs niet alleen verdeeld over verschillende tags, maar ook in categorieën. Dat is niet voor niks. Als je start met bewuster leven, kan je volledig verdwaald raken in de overvloed aan informatie. Minimalisme, consuminderen, de zero waste-movement: er is zo verschrikkelijk veel te vinden. Daarom heb ik geprobeerd wat structuur aan te brengen.

Om duurzame keuzes te maken, moet je beschikken over de juiste informatie. Hier vind je genoeg om over na te denken en mee te nemen in de keuzes die je gaat maken.

Ben jij iemand die eerst op zoek gaat naar informatie? Iemand die in de bibliotheek boeken leent over specifieke onderwerpen, online scrolt naar verdieping, dikke fan van docu’s is? Dan is de categorie ‘HOOFD’ op je lijf geschreven. (Figuurlijk dan hè.)

In deze hoek van de site vind je vooral informatie over het hoe en waarom van bewuster leven. Want dat rommellaatje leegruimen kan dan wel heel prettig zijn, maar als je niet weet waaróm je dat doet kan het zomaar zijn dat het binnen no time weer vol ligt.

Wat voor bewust leven-type ben jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
inkopen
MISStainable

De citroen-factor

When life gives you lemons: oftewel wat je allemaal kunt doen met een citroen.

opinie
MISStainable

Postbode Siemen

Altijd als ik start met het dialect van de serie Zaai (insert) praat ik gevoeglijk een half uur door met de slepende ‘el’ van postbode Siemen. En het kost me daarna geheid moeite om weer gezellig te Algemeen Beschaafd Nederlands’en.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *