Vakantieblog 1

Ik ben op vakantie en neem mee... Miniblog over de dingen die we meenemen op vakantie. Onze postzegelcaravan is niet groot, dus wat ik meeneem moet zijn gewicht in goud waard zijn.

KOFFIE KOFFIE KOFFIE

Waarschijnlijk kan ik wel zonder, maar koffie staat voor mij toch voor pauze en rust. Oploskoffie vind ik prima, maar ik drink het wel uit een glas. Voor mij geen campingservies met van die scherpe plastic randjes – we nemen lekker Picardie glazen mee.

Water koken doen we gewoon in de pan op een éénpittertje, wel hebben we een thermoskan bij ons om het water kokend warm in te houden. Kunnen we de hele dag op teren.

Om het af te maken heb ik een dienblaadje mee. Het is absoluut niet noodzakelijk, maar ik vind koffie van een dienblad gewoon lekker luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

opinie
MISStainable

pfas en de GEWONE BURGER

Huize SIStainable staat in het mooie Dordrecht, dat de laatste tijd nogal in het nieuws is vanwege de fabriek Chemours (voorheen DuPont). Zie ook voorgaande blog.

opinie
MISStainable

PFAS en de gewone burger

Huize SIStainable staat in het mooie Dordrecht, dat de laatste tijd nogal in het nieuws is vanwege de fabriek Chemours (voorheen DuPont).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *