Vakantie miniblog 7

Ik ben op vakantie en neem mee... Miniblog over de dingen die we meenemen op vakantie. Onze postzegelcaravan is niet groot, dus wat ik meeneem moet zijn gewicht in goud waard zijn.

(STOFFEN) BOODSCHAPPENTASSEN

Jaja, ook op vakantie gebruik ik boodschappentassen. In het kader van multifunctionaliteit gebruiken we ze om de lege flessen en het oud papier in te bewaren, zodat we die makkelijk gescheiden kunnen weggooien. Ook verzamelen we daar de was in, zodat we die na een week even door de spreekwoordelijke wasstraat kunnen mikken.

En uiteraard halen we ook op vakantie boodschappen, dus vullen we gewoon van die gehaakte netjes met appels, de grote tassen met de rest van de etenswaren en sjouwen we de ganse bulk mee naar ons tentenkamp.

Ook op vakantie wasten we less (om maar eens een mooie Engelse uitdrukking uit elkaar te plukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

bewustwording
MISStainable

Knisperende Stilte

De winter. Mij kun je bijna niet blijer maken – behalve wellicht met een donderende onweersbui in hartje herfst. Maar de winter is close second.

bewustwording
MISStainable

Simpel

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als de dagen beginnen te lengen heb ik onbedwingbare neigingen om me terug te trekken naar een afgelegen plek. Ergens waar je met blote voeten in het gras kan lopen, op een eenpittertje je koffie moet zetten en waar de tijd traag tikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *