Vakantie miniblog 7

Ik ben op vakantie en neem mee... Miniblog over de dingen die we meenemen op vakantie. Onze postzegelcaravan is niet groot, dus wat ik meeneem moet zijn gewicht in goud waard zijn.

(STOFFEN) BOODSCHAPPENTASSEN

Jaja, ook op vakantie gebruik ik boodschappentassen. In het kader van multifunctionaliteit gebruiken we ze om de lege flessen en het oud papier in te bewaren, zodat we die makkelijk gescheiden kunnen weggooien. Ook verzamelen we daar de was in, zodat we die na een week even door de spreekwoordelijke wasstraat kunnen mikken.

En uiteraard halen we ook op vakantie boodschappen, dus vullen we gewoon van die gehaakte netjes met appels, de grote tassen met de rest van de etenswaren en sjouwen we de ganse bulk mee naar ons tentenkamp.

Ook op vakantie wasten we less (om maar eens een mooie Engelse uitdrukking uit elkaar te plukken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

gezin
MISStainable

Brainwave

In huize SIStainable wordt er gepoetst met Den Electrischen Tandenborstel. Iedereen heeft zo’n ding en met uitzondering van de logeerpartijen (waarop meestal een analoge borstel mee gaat) wordt deze dagelijks gebruikt.

systemen
MISStainable

Ruk naar links

Ok toegegeven, dit is niet mijn meest serieuze stukje ever. En ondanks datgene wat de titel impliceert, gaat het ook niet over politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *