Vakantie miniblog 5

Ik ben op vakantie en neem mee... Miniblog over de dingen die we meenemen op vakantie. Onze postzegelcaravan is niet groot, dus wat ik meeneem moet zijn gewicht in goud waard zijn.

HAMAMDOEKEN

Per persoon nemen we een hamamdoek mee. Dit is een katoenen doek, die van origine in Turkse badhuizen gebruikt werd.

Bij ons doet deze dienst als strandlaken, extra dekentje op koude avonden, handdoek en als omslagdoek na het zwemmen. Ideaal omdat de doek snel droog is, makkelijk met een (hand)wasje gereinigd kan worden en minder ruimte inneemt dan een reguliere handdoek.

Ik kocht de onze een aantal jaren geleden bij de HEMA, maar ze zijn eigenlijk overal wel te vinden. Let er even op dat je 100% puur katoen neemt. Dat is ook meteen makkelijker te recyclen mochten ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

gezin
MISStainable

Brainwave

In huize SIStainable wordt er gepoetst met Den Electrischen Tandenborstel. Iedereen heeft zo’n ding en met uitzondering van de logeerpartijen (waarop meestal een analoge borstel mee gaat) wordt deze dagelijks gebruikt.

systemen
MISStainable

Ruk naar links

Ok toegegeven, dit is niet mijn meest serieuze stukje ever. En ondanks datgene wat de titel impliceert, gaat het ook niet over politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *