Vakantie miniblog 5

Ik ben op vakantie en neem mee... Miniblog over de dingen die we meenemen op vakantie. Onze postzegelcaravan is niet groot, dus wat ik meeneem moet zijn gewicht in goud waard zijn.

HAMAMDOEKEN

Per persoon nemen we een hamamdoek mee. Dit is een katoenen doek, die van origine in Turkse badhuizen gebruikt werd.

Bij ons doet deze dienst als strandlaken, extra dekentje op koude avonden, handdoek en als omslagdoek na het zwemmen. Ideaal omdat de doek snel droog is, makkelijk met een (hand)wasje gereinigd kan worden en minder ruimte inneemt dan een reguliere handdoek.

Ik kocht de onze een aantal jaren geleden bij de HEMA, maar ze zijn eigenlijk overal wel te vinden. Let er even op dat je 100% puur katoen neemt. Dat is ook meteen makkelijker te recyclen mochten ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

bewustwording
MISStainable

Knisperende Stilte

De winter. Mij kun je bijna niet blijer maken – behalve wellicht met een donderende onweersbui in hartje herfst. Maar de winter is close second.

bewustwording
MISStainable

Simpel

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als de dagen beginnen te lengen heb ik onbedwingbare neigingen om me terug te trekken naar een afgelegen plek. Ergens waar je met blote voeten in het gras kan lopen, op een eenpittertje je koffie moet zetten en waar de tijd traag tikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *