Vakantie miniblog 3

Ik ben op vakantie en neem mee... Miniblog over de dingen die we meenemen op vakantie. Onze postzegelcaravan is niet groot, dus wat ik meeneem moet zijn gewicht in goud waard zijn.

PODCASTS

Dat is niet echt een fysiek ding, maar wel handig om alvast wat te downloaden. Als de wifi niet meewerkt, kan ik toch een goede podcast opzetten.

Voor de vakantie heb ik mezelf een abonnement op Podimo gegeven (nonspon). Niet dat ik alle andere providers al uit had, maar achter de betaalmuur zaten toch een paar podcasts die mijn interesse hebben.

Samen met mijn lievelingskoptelefoon (also nonspon: don’t call me Bol punt com!) een geweldige combinatie met een zwik tieners op het campingveld. Kan ik me toch even afzonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

opinie
MISStainable

pfas en de GEWONE BURGER

Huize SIStainable staat in het mooie Dordrecht, dat de laatste tijd nogal in het nieuws is vanwege de fabriek Chemours (voorheen DuPont). Zie ook voorgaande blog.

opinie
MISStainable

PFAS en de gewone burger

Huize SIStainable staat in het mooie Dordrecht, dat de laatste tijd nogal in het nieuws is vanwege de fabriek Chemours (voorheen DuPont).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *