Vakantie miniblog 3

Ik ben op vakantie en neem mee... Miniblog over de dingen die we meenemen op vakantie. Onze postzegelcaravan is niet groot, dus wat ik meeneem moet zijn gewicht in goud waard zijn.

PODCASTS

Dat is niet echt een fysiek ding, maar wel handig om alvast wat te downloaden. Als de wifi niet meewerkt, kan ik toch een goede podcast opzetten.

Voor de vakantie heb ik mezelf een abonnement op Podimo gegeven (nonspon). Niet dat ik alle andere providers al uit had, maar achter de betaalmuur zaten toch een paar podcasts die mijn interesse hebben.

Samen met mijn lievelingskoptelefoon (also nonspon: don’t call me Bol punt com!) een geweldige combinatie met een zwik tieners op het campingveld. Kan ik me toch even afzonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

gezin
MISStainable

Brainwave

In huize SIStainable wordt er gepoetst met Den Electrischen Tandenborstel. Iedereen heeft zo’n ding en met uitzondering van de logeerpartijen (waarop meestal een analoge borstel mee gaat) wordt deze dagelijks gebruikt.

systemen
MISStainable

Ruk naar links

Ok toegegeven, dit is niet mijn meest serieuze stukje ever. En ondanks datgene wat de titel impliceert, gaat het ook niet over politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *