Pindabrein

“Het heeft even geduurd voordat ik weer wat postte, maar het was drukdrukdruk.’ Ik vind het altijd stom als mensen die bloggen zoiets posten, als ze even niet online zijn geweest. Boeit mij wat waarom het wat langer duurt, aan mij hoef je je niet te verantwoorden denk ik dan.

SIStainable is een platform dat ik vooralsnog in mijn eentje draai. En hoewel ik over het algemeen geen moeite heb met schrijven, valt mijn brein soms uit. Zeker als de zomer me te lang duurt. Ik heb een zwaar hoofd in de zomer en het kost me moeite om de dagen bij te benen. Dat wil zeggen: ik kan prima werken, een gezin en huishouden draaien, maar alle extra’s kosten me soms teveel.

Zo ook het schrijven. Dat is toch iets waarvoor je tijd apart moet zetten én rust in de kop moet hebben. Dat heb ik nu niet. Mijn brein is te zomer en het duurt zooooolang voordat de temperatuur zakt naar een voor mij acceptabel niveau.

Toch heb ik een soort format in mijn hoofd en voelt het als falen als ik niet maandag-woensdag-vrijdag iets online zet. Dat is mijn ritme, mijn vaste voornemen. En ik voel me in deze periode al snel mislukt als ik me niet aan mijn eigen voornemen kan houden.

Nadat ik mijn zangles had gemist omdat mijn pindabrein het verkeerde tijdstip in gedachten had, bedacht ik me dat ik het ook wel erg druk gehad de afgelopen tijd. Ik heb prachtig werk en ben gezegend met een paar mooie klussen. Maar dat vergt ook aandacht en dat moet ergens vandaan komen.

Dus tja…

Het heeft even geduurd voordat ik weer wat postte, maar het was drukdrukdruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

gezin
MISStainable

Brainwave

In huize SIStainable wordt er gepoetst met Den Electrischen Tandenborstel. Iedereen heeft zo’n ding en met uitzondering van de logeerpartijen (waarop meestal een analoge borstel mee gaat) wordt deze dagelijks gebruikt.

systemen
MISStainable

Ruk naar links

Ok toegegeven, dit is niet mijn meest serieuze stukje ever. En ondanks datgene wat de titel impliceert, gaat het ook niet over politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *