Bijna herfst!

Ja ja, ik ben fan! Fan van vallende blaadjes. Herfststormen. Warrig haar en koude neuzen. Van die sprietregens in je gezicht, paddenstoelen en de eerste dekentjes op de bank. Herfst – I love love love it.

Sinds begin september ben ik me aan het inhouden om mijn kledingcapsule om te gooien naar mijn herfstgarderobe. Het wordt eerder donker en later licht en ik vergis me steeds vaker in de ochtend. Omdat ik nogal een vroege vogel ben, start ik lekker met een laagje vest over mijn blouse of shirt. Maar na een uur aan het werk te zijn geweest, blijkt dan toch weer (zeer tot mijn teleurstelling) dat het nog steeds boven de 20°C wordt. Leuk voor alle zomer minnende mensen, maar ik ben geen fan van lange zomers.

En nu zie ik dat het volgende week gaat herfsten als de malle! Temperatuur zakt, wind, stormachtige shizzle – tijd voor kleding die je omarmt als een zachte oma die ruikt naar lievige wijsheid.

Niet dat ik er overdreven blij van wordt. Maar toch wel.

Binnenkort maar een blogje over een herfst-capsulewardrobe.

Wat is jouw lievelingsseizoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

capsulewardrobe
MISStainable

Capsule Wardrobe – Herfst, deel 3

De bladeren vallen en de koelere dagen zijn officieel afgetrapt door storm Ciarán. Het is mijn gewoonte om in de herfstvakantie van capsule te wisselen en daarom ben ik lekker aan het shoppen gegaan in mijn eigen kast. Deze keer deel 3: de garderobe-hack.

capsulewardrobe
MISStainable

Capsule Wardrobe – Herfst, deel 2

De bladeren vallen en de koelere dagen zijn officieel afgetrapt door storm Ciarán. Het is mijn gewoonte om in de herfstvakantie van capsule te wisselen en daarom ben ik lekker aan het shoppen gegaan in mijn eigen kast. Deze keer deel 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *