huis.hoofd.hart.HANDEN

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, zijn de blogs niet alleen verdeeld over verschillende tags, maar ook in categorieën. Dat is niet voor niks. Als je start met bewuster leven, kan je volledig verdwaald raken in de overvloed aan informatie. Minimalisme, consuminderen, de zero waste-movement: er is zo verschrikkelijk veel te vinden. Daarom heb ik geprobeerd wat structuur aan te brengen.

De praktische uitwerkingen die voortvloeien uit zelfzorg: ze staan hier voor je klaar. Keuzestress verminderen door een capsulewardrobe, natuurlijke zelfzorgproducten maken, gezonde voeding met ingrediënten die met aandacht klaargemaakt worden – dat is slechts een kleine greep uit deze categorie.

Ben je graag bezig met je ‘HANDEN’? Altijd aan het rommelen met stapeltjes was, rommellaatjes bijwerken, broodtrommels vullen, boodschappen halen? Welkom bij de club!

Onder deze categorie vind je een groeiende stapel met praktische tips. Hoe je met een kleine beurs een groot verschil kunt maken, simpeler kunt inkopen, over kunt stappen naar een meer plantaardig dieet, keuzes kunt maken over wat je wilt houden en wat weg kan: over alle onderwerpen is wel iets te vinden.

Mis je iets? Laat dat dan ook weten. : ) Wij zijn blij met alle tips en zullen ons best doen om je ook op praktisch gebied handreikingen te geven.

Wat voor bewust leven-type ben jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

bewustwording
MISStainable

Knisperende Stilte

De winter. Mij kun je bijna niet blijer maken – behalve wellicht met een donderende onweersbui in hartje herfst. Maar de winter is close second.

bewustwording
MISStainable

Simpel

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als de dagen beginnen te lengen heb ik onbedwingbare neigingen om me terug te trekken naar een afgelegen plek. Ergens waar je met blote voeten in het gras kan lopen, op een eenpittertje je koffie moet zetten en waar de tijd traag tikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *