D.I.Y. pindakaas

Simpel en snel recept voor pindakaas.

Dit recept is niet alleen makkelijk, je bent er ook nog eens snel mee klaar.

In dit huishouden is pindakaas een pijler als het gaat om broodbeleg. Dat is vooral mijn eigen schuld, omdat ik een grootverbruiker ben. Ikzelf eet het liefst pindakaas met een lik sambal erop, maar de kinds zijn fan van pindakaas met pure chocolade.

Let erop dat de pindakaas minder lang houdbaar is dan de supermarktpindakaas. Daarom maken wij hier iedere keer verse als de pot bijna leeg is. Tip: de pindakaas is overigens ook een prima basis voor pindasaus!

Sla de foto op en deel je eigengemaakte pindakaas op je socials met de hashtag #sistainablediy

Deel dit bericht op:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
informatie
MISStainable

So there goes that bubble

Huize SIStainable reduceert al jaren het huishoudelijk afval. Huize SIStainable eet voornamelijk plantaardig. Huize SIStainable gaat niet ver op vakantie, gebruikt slechts een kleine auto en deelt het huis met meerdere mensen van buitenaf. Daarom is mevrouw MISStainable tamelijk tevreden met de behaalde resultaten.

bewustwording
Maaike

Cursor

Zoals alles in het leven heeft ook mijn schrijverij een ritme. In de herfst ben ik helemaal in balans, in de winter ben ik aan het contempleren. En als de dagen beginnen te lengen beginnen de onderwerpen, woorden, beelden op te borrelen en schrijf ik me het ongans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *