D.I.Y. pindakaas
Dit recept is niet alleen makkelijk, je bent er ook nog eens snel mee klaar.
In dit huishouden is pindakaas een pijler als het gaat om broodbeleg. Dat is vooral mijn eigen schuld, omdat ik een grootverbruiker ben. Ikzelf eet het liefst pindakaas met een lik sambal erop, maar de kinds zijn fan van pindakaas met pure chocolade.
Let erop dat de pindakaas minder lang houdbaar is dan de supermarktpindakaas. Daarom maken wij hier iedere keer verse als de pot bijna leeg is. Tip: de pindakaas is overigens ook een prima basis voor pindasaus!
Sla de foto op en deel je eigengemaakte pindakaas op je socials met de hashtag #sistainablediy

Of kies voor
Deel dit bericht op:

pfas en de GEWONE BURGER
Huize SIStainable staat in het mooie Dordrecht, dat de laatste tijd nogal in het nieuws is vanwege de fabriek Chemours (voorheen DuPont). Zie ook voorgaande blog.

PFAS en de gewone burger
Huize SIStainable staat in het mooie Dordrecht, dat de laatste tijd nogal in het nieuws is vanwege de fabriek Chemours (voorheen DuPont).