Capsule Wardrobe – Herfst, deel 1

De bladeren vallen en de koelere dagen zijn officieel afgetrapt door storm Ciarán. Het is mijn gewoonte om in de herfstvakantie van capsule te wisselen en daarom ben ik lekker aan het shoppen gegaan in mijn eigen kast.

De kleding die niet in mijn capsule zit, bewaar ik in de ‘grote’ koffer die we indertijd aanschaften voor de vakanties. In de loop van de maanden vergeet ik meestal wat er in mijn voorraad zit, dus het is iedere keer een kleine verrassing als dat ding opengeritst wordt.

Niet alleen omdat het even geleden is, maar ook omdat ik wel eens items koop in een seizoen waar ze niet voor bedoeld zijn. Een jurk met lange mouwen draag ik in de zomer niet zo snel, maar als ik een mooie match tegenkom op Vinted maakt me dat niet zoveel ui. Die gaat dan -hoppa- de koffer in en is extra leuk om als nieuw te gaan dragen.

Nou heb ik de afgelopen tijd een beetje een Vinted-focus gehad. Bijna iedere week opende ik de app en scrolde langs mijn lievelingsmerken. (Hier schreef ik al eens eerder over Vinted trouwens.) Zo kwam ik langs twee broeken die precies passen rondom mijn aanwezige achterwerk en die heb ik alvast gescoord.

Daarna had ik spijt, want waarom heb ik 5 spijkerbroeken in mijn bezit? Ik draag er toch maar eentje tegelijk.

Maarrr… drie weken geleden scheurde ik uit mijn lichtblauwe exemplaar, en eergisteren (op het moment dat ik nogal aan het sjouwen was met catering-thermoboxen) uit mijn zwarte. Toen was ik toch blij dat ik wat op voorraad had.

Anyway: in volgende blogje een kleine opsomming van alles waar jullie me de komende periode in kunnen zien rondhuppelen. Of hobbelen, al naar gelang mijn gemoedstoestand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht op:

gezin
MISStainable

Brainwave

In huize SIStainable wordt er gepoetst met Den Electrischen Tandenborstel. Iedereen heeft zo’n ding en met uitzondering van de logeerpartijen (waarop meestal een analoge borstel mee gaat) wordt deze dagelijks gebruikt.

systemen
MISStainable

Ruk naar links

Ok toegegeven, dit is niet mijn meest serieuze stukje ever. En ondanks datgene wat de titel impliceert, gaat het ook niet over politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *